Download Photoshop CS6 Extended Direct link (Manual) + amtlib.dll (32bit&64bit)

saya akan sediakan direct link untuk mendownload photoshop cs6 tanpa photoshop cc :)
sebelum nya ikutin tutor ini dulu yah :)
 buat yang nggak ngerti bahasa inggris bisa translate ke translate.google.com :)
harus di ikutin tutor ny loh :)

Ever since Adobe introduced CC and announced that there will not be a CS7 release, they have made it extremely difficult to figure out how to buy Photoshop CS6 from Adobe.com, let alone how to find any of the CS6 trial links. Well, fortunately the trial is still there on Adobe.com and can be located following these steps outlined below. Best of all, these direct download links will help you avoid installing Akamai Download Manager which has been known to cause issues for many users. You’ll need to follow these steps to exactly how it’s stated below otherwise it will not work and you will receive an error message:
  • Step 1: You’ll need to be signed in to your Adobe.com account. If you don’t have one, it’s free and takes about 30 seconds to sign up (an email address and name is required to get started). The email you provide will not be verified so you can use a fake one if you wish to avoid future email marketing spam from Adobe.
  • Step 2: Once you a logged in, visit this link (it will open in a new window) and leave the page open during the duration of the download process as it will keep you logged into your account in the next steps. Click on the “download now” button, and then when it asks you to save the file, choose cancel the download so that you will not install the Adobe Download Assistant (it’s not needed and we do not recommend installing it on your computer).
  • Step 3: Use the links below to download the Photoshop version that you wish to try.
  • Step 4: Once downloaded, open the file to start the installation process.

If you have any issues or can not access the files, then leave your questions below and we’ll try to help!

bahasa indonesia nya :)

- login di adobe
- klik link ini : this link kalau udah download aja , terus batalin :)
- terakhir yah tinggal pilih aja nih mau download PS yang mana :) 
- ukuran nya 1.12GB kakak , good luck aja deh :p


terus untuk file amtlib nya bisa download di sini : Download (1.2MB for 32bit&64bit)

Tutorial nya :

How to use\ Cara menggunakan :
1. Instal Adobe Photoshop CS6 seperti biasa dalam mode trial
2. Extract File Amtlib Adobe Photoshop CS6.rar
3. Copy dan paste amtlib.dll dari dalam folder amtlib Adobe Photoshop ke folder instalasi
    Untuk folder instalasi versi 64 bit di :
    C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6
    Untuk folder instalasi versi 32 bit di:
    C:\Program Files (86x) \Adobe\Adobe Photoshop CS6
4. Selesai

simple nya : download file amtlb trus copas ke folder photoshop cs6 kamu :) 

sukses dah :)
No comments

Artikel ini bermanfaat :-?
Suka Dengan Artikel ini :-?
Kalau iya , Kasih Komentar kamu di bawah ini ya (o)
Jangan lupa untuk klik ikuti atau bagikan blog ini kepada teman - teman kamu :))
Follow blog MosBsnO juga jangan lupa 8-)
Jika ingin mendapatkan informasi terbaru dari saya sih x-) "#Hehehe

Penting !!
Untuk Membalas Komentar bisa klik SCROLL / CTRL + KLIK pada tulisan Balas


Terima Kasih